Заробляй
смаком!
Франшиза Meat Bar від «М’ясторія»
Заробляй смаком!
Франшиза Meat Bar від «М’ясторія»
»
Нова хвиля гастрономії
Розвивати культуру споживання серед українців – візія Мʼясторії.
ми створюємо продукт, який не має конкурентів на ринку. Абердин, Рібай, Тібоун, авторські продукти найвищої якості – колись саме ми почали нову хвилю мʼясної гастрономії.
Ми вже інтегрували наш підхід у формат стрітфуду, адже хочемо ширити продукт серед людей. І тепер ми відкриті до партнерства з тими, хто розділяє наші цінності і готовий розвивати культуру споживання з нами.
...
8
років
відео-презентація від засновників «М'ясторії» – Андрія та Лесі Усенків.
»
Що таке франшиза Meat Bar?
...
Meat Bar — це заклад сучасного формату, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом.
Meat Bar має затишну залу з посадковими місцями для відвідувачів ...
... а також доставку в межах кількох кілометрів.
На вітринах гостей чекають уже готові страви, які можна відразу куштувати.
Їх зручно захопити на робочий ланч або додому, коли не хочеться готувати.
Зручний формат «food-to-go»
...
Meat Bar це:
Ніякого очікування офіціанта – готові свіжі страви та напої!
Великий асортимент томленого м’яса.
Затишний сучасний заклад, створений для тих, хто живе в стрімкому ритмі мегаполіса.